Inici

Àreas

Socis

Contacte

Bofarull & Bofarull Abogados és un petit despatx a Madrid. Donem assessorament legal i serveis jurídics a empreses i a particulars. Sabem de Dret Mercantil, de Finançament, de Reestructuracions Bancàries i de Fusions i Adquisicions i tenim anys d'experiència en Empresa Familiar. La nostra principal preocupació són els nostres clients, estem orientats a les persones, i busquem i mantenim relacions a llarg termini. També per això, perquè veiem persones abans que clients, tenim un equip orientat a el “dret de la persona” dedicat al Dret de Família, Herències, Successions i Donacions, Processos d'Incapacitació i de la Tutela i Dret Matrimonial.

Prestem un assessorament creatiu i pràctic adaptat a cada situació, a cada persona, a cada empresa, amb un enfocament global, no només legal. Ens basem en el coneixement de les activitats dels nostres clients i dels sectors en els quals operen. Treballem sempre en equip, amb un seguiment directe de tots els casos i una política d'honoraris transparent i competitiva, amb un estricte control de les nostres despeses.

La relació amb el despatx Gilabert & Bofarull Abogados, especialistes en dret Processal, ens permet atendre assumptes directament també a Barcelona.

B&B Abogados som un despatx jove i proactiu que basem el nostre treball en l'estudi i l'actualització permanent, mantenint-nos al dia dels assumptes més importants per als nostres clients.

Bofarull_%26_Bofarull_Advocats.html
Bofarull_%26_Bofarull_Advocats.html
Areas___B+B_Advocats.html
Socis___B+B_Advocats.html
Contacte___B+B_Advocats.html