Contacte

Inici

El Despatx

Àreas

Cristina Bofarull

En acabar Dret en la Complutense de Madrid, vaig poder conèixer els grans despatxos d'advocats, el seu funcionament i els seus interessos. Em vaig anar a Londres a treballar una llarga temporada i a la meva volta vaig decidir obrir el meu propi despatx per dedicar-me al que de debò m'apassiona: el dret i les persones, una a una, dedicant tota la meva atenció a cada cas.

El “dret” abasta una infinitat d'especialitats a les quals dedicar-se, entre les quals “el dret de la persona” ha estat la meva elecció: dret de família, successions i donacions, processos d'incapacitació i de la tutela i dret matrimonial. Per a mi, poder contribuir al benestar dels meus clients a través de l'assistència en aquests processos, és la forma de contribuir amb aquesta societat que tant m'ha donat.

Amb el títol d'advocada en la butxaca vaig entrar a treballar en DLA Piper, despatx d'advocats capdavanter en Fusions i Adquisicions a nivell mundial. Posteriorment vaig entrar en el IESE, com a investigadora al mateix temps que treballo en el meu doctorat, a la Universitat Complutense de Madrid, amb una tesi sobre els "Models de Negoci" .

El que m'ha decidit a col·laborar amb el despatx ha estat una cosa que conec molt bé, la seva filosofia de treball. En Bofarull & Bofarull Advocats tractem a cada client com si fos l'únic, assistint-li de forma global. Jo advoco per un treball seriós, professional i ben fet.

Després d'anys treballant en la Banca Estrangera i l'empresa privada vaig passar a col·laborar amb els meus fills recolzant el despatx, posant al seu servei els meus coneixements i experiència. Anys dedicats a la Banca Estrangera a México i Espanya, en Banca Corporativa, donant servei i assessorament a les empreses més importants del país, o treballant com a conseller o en altres iniciatives empresarials.

De tot això he après molt, de les empreses, de l'àrea Financera, Bancària i de Fusions i Adquisicions. Treballar en B&B Advocats em dóna la oportunitat d'estar col·laborant amb gent íntegra, seriosa i professional.

Isabel Bofarull

Luis Bofarull

Bofarull_%26_Bofarull_Advocats.html
Bofarull_%26_Bofarull_Advocats.html
El_Despatx___B+B_Advocats.html
Areas___B+B_Advocats.html
Contacte___B+B_Advocats.html